ONCE SEEN, IT CANNOT BE UNSEEN.

§ December 18th, 2009 § Filed under Uncategorized § 3 Comments

From the Batman: The Animated Series episode “Make ’em Laugh,” a Roseanne Barr parody spanking Robin:


The character is comedienne/TV sitcom star Lisa Lorraine, who, under the mind control of the Joker, has become the supervillain named in dialogue as “Mighty Mom,” and named in the end credits as “Rolling Pin.”

The voice of the character is a fairly spot-on imitation of Roseanne’s, to the point where at first, just for a moment, I thought maybe Roseanne herself did the deed. But 1) this is hardly a flattering parody, and 2) I think I would have heard about it before this. And, in fact, it was Andrea Martin who voiced Lorraine.

This episode also features the voicework of comedian Richard Jeni, who sadly left us too soon.

Anyway, when Lorraine first shows up in costume, she takes both Batman and Robin out immediately. With her mop. I can totally picture Roseanne being able to do that. I hope director Christopher Nolan keeps this episode, and the possibility of casting Roseanne, in mind when he starts to put together his next Batman movie.

3 Responses to “ONCE SEEN, IT CANNOT BE UNSEEN.”

  • dimesfornickels says:

    I never saw this episode, but maybe they were like, "What the hell? Is that Roseanne? DAH! SHE HIT ME WITH A MOP!"

  • Deze Batman TAS met de titel “Make ’em Laugh” uit 1994 is één van de leukste episodes die ik heb gezien. Vooral de scéne die hier wordt afgebeeld maakt de tekenfilm tot een lachwekkende komedie. Het is namelijk geweldig om te zien hoe Robin door Lisa Lorraine (Mighty Mom) over de knie wordt genomen en een flink pak voor zijn broek krijgt! Lisa Lorraine gedraagt zich (al is ze gehypnotiseerd) echt als een supermama die kinderen streng opvoedt, net als in een film die ze hierin speelde, hoewel ze later gekleed is in een oranje superheldenkostuum met een gele cape. Soms was het moeilijk om haar woorden goed te vertalen als ze zegt: “Naughty boy! Momma spanks!” maar dat vertaald zich het beste in: “Stoute jongen! Je krijgt van mama billenkoek!” of nog beter in: “Stouterd! Mama geeft jou billenkoek!” Hoewel Lisa Lorraine Robin ongeveer drie klappen op zijn rode broek geeft heeft ze er vast meer uitgedeeld en zal Robin het later reuze lekker hebben gevonden als is de billenkoek die hij kreeg minder smakelijk dan gewone koek maar wel flink heet! Het was zelfs mooier geweest als Batgirl voor de verandering billenkoek krijgt wat ik alleen ooit zag op een oude tekening. Hierop is goed te zien hoe Supergirl bezig is om Batgirl over de knie te nemen en haar een flink pak voor haar broek te geven! En deze wijze is net als bij Robin een ware lust voor het oog! Zowel Robin als Batgirl hadden beiden het portie billenkoek dat ze kregen namelijk ruimschoots verdiend!

  • […] a gun, these Wolverine trading cards are silly, ROSEANNE BARR SPANKS BOY WONDER – HOT PICS INSIDE, nobody wins when you shoot craps with Darkseid, it’s like Rashomon only with Archie Comics, […]